dissabte, 5 de març del 2016

Ja hem plantat!!

Magda Rodríguez


Durant la setmana passada alumnes de 4t de primària, ajudats per alumnes de 2n i 3r de l’ESO, i professors, vam plantar.

Dintre dels nostres objectius, com Escola Verda que som, està la de poder tenir un petit hort escolar. Ja el passat curs vam iniciar aquesta activitat que pretenem continuar durant els propers anys. Cada curs ho volem fer millor. De moment hem plantat porros, bledes, enciams, cebes, julivert, algunes plantes aromàtiques. En breu plantarem tomàquets i estem fem planter d’altres herbes.

L’hort escolar té moltes possibilitats , alguns cursos faran l’estudi dels insectes i plagues que el puguin afectar, altres observaran el seu creixement, ajudaran a mantenir-lo net, a regar-lo etc.

Voldríem que aquesta activitat impliqués a tota la comunitat educativa i per això demanem la col·laboració d’algun familiar que ens pugui ajudar, un pare, mare, àvia, avi...

Estem oberts a totes les propostes i indicacions. Estem molt il·lusionats amb aquest projecte educatiu que fomenta els valors de la cultura de l’esforç, del treball cooperatiu i transversal, acosta als nostres alumnes a la natura i al concepte de sostenibilitat.

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra col·laboració!